Fotbolls-VM: Tyskland – Portugal

I dag ligger mycket fokus på Tyskland mot Portugal i Fotbolls-VM. De två lagen som väntas gå vidare från grupp G och oddsen talar till Tysklands fördel men Portugal ska inte underskattas och har en stark offensiv.

Matchstart: 18:00
TV: SVT1/SVT2
Odds (1-X-2): 1,90 – 3,50 – 3,85 (Bet-at-home)

Trots att Tyskland är ett av turneringens bästa lag och har en trupp med världsspelare på varje position så råder det en del tveksamheter inför dagens premiär mot Portugal. Med tanke på skador inför turneringen och spelare ur form kommer man att få göra förändringar i backlinjen och på det defensiva mittfältet och flytta upp backen Philip Lahm. I övrigt har man redan en del skador på backpjäser vilket gör att defensiven kommer att vara Tysklands svaga punkt i denna match, och det är av yttersta vikt att man få till det mot ett offensivt Portugal.

I Portugal så är det klart att Cristiano Ronaldo kommer att starta i dagens möte. Ronaldo gjorde dock en blek insats mot Irland i uppladdningen inför VM och givetvis är han en viktig pusselbit om man ska vinna mot Tyskland.

Höga odds på en tysk seger

Oddsen talar kanske inte helt oväntat till Tysklands fördel i denna högintressanta match. Ett spel på en seger till tyskarna ger hela 1,90 gånger pengarna och hela 3,85 gånger pengarna om Portugal skulle vinna matchen, hos spelbolaget Bet-at-home.