Fotbolls-VM: Vinnaroddsen efter EM & Copa America

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Fotboll

Efter sommarens två stora mästerskap så kikar vi in vinnaroddsen på Fotbolls-VM i Qatar där de två mästarna från denna sommar ratas av Unibet.

Fotbolls-EM och Copa America är nu över med Italien respektive Argentina som mästare. Trots att det är nästan 18 månader kvar till Fotbolls-VM i Qatar så finns det nu anledning att fundera redan nu på vem som kommer att ta em VM-titeln. Och trots att Italien och Argentina tog hem sommarens två stora titlar så är de inte de två som vi hittar högst upp i vinnarlistan hos Unibet.

Brasilien i topp

Istället är det Copa America-tvåan Brasilien som toppar vinnarlistan till oddset 6.00. Brasilien rankas alltid högt när det kommer till VM och med Neymar i spetsen så kommer de att vara ett lag att räkna med. Dock har denna brasilianska generation ännu inte levererat och traumat från 2014 finns fortfarande kvar. I Copa America-finalen imponerade de inte heller. Så jag drar öronen åt mig redan nu.

Slår blixten ned igen för Frankrike?

Som tvåa i vinnarlistan hittar vi Frankrike till oddset 7.00, trots den blygsamma placeringen i Fotbolls-EM. Frankrike är regarande mästare och har ett fortsatt riktigt starkt lag, kanske den bästa truppen i världen. Med Zinedin Zidane vid rodret så kommer det antagligen bli mer styr på denna trupp. Zidane vet hur man vinner titlar, både som tränare och spelare, vilket i min bok talar mycket för att Frankrike kommer att gå riktigt långt. Blixten brukar dock inte slå ned speciellt ofta när det kommer till de stora titlarna så frågan om man vågar lägga ett spel på Frankrike även denna gång.

Football’s Coming Home?

Tredjehandsfavoriten är England. Detta England som aldrig lyckas när de borde. Som förlorade EM-finalen på Wembley i helgen. Åkte ut mot Island i EM 2016 och som föll mot Kroatien i semifinalen senaste, trots att man var klara favoriter på förhand. England bettas nu till oddset 9.00 att vinna VM hos Unibet. Ett trevligt odds givetvis med tanke på den starka truppen och att de måste ju ta hem en titeln någon gång kan man väl tänka?

Intressant odds på Spanien

Spanien hittar vi därefter till oddset 10.00. Ett ungt Spanien som trots en svag inledning på EM spelade upp sig och faktiskt imponerade. Det sista som krävs för att detta Spanien ska räknas in på allvar är en vass målskytt. Allt annat har man. En riktigt intressant shout out.

Kan Flick få ordning på Tyskland?

Tyskland är ett annat storlag som man kan förvänta sig mer av. VM senast var en katastrof och man fick en tuff väg i detta sommarens EM, som slutade med uttåg i åttondelsfinalen. Tyskland har likt Frankrike en otroligt stark trupp på pappret och en ny förbundskapten i Hansi Flick. Min tro på att den tidigare Bayern-tränaren kan ger tyskarna en rejäl boost och ny framtidstro. Därmed är oddset 11.00 på ett tyskt VM-guld mycket intressant.

Outsiders enligt oddsen

Andra intressant outsiders är sommarens två mästare Italien som spelas till oddset 12.00 och Argentina so bettas till oddset 13.00. Även Belgien måste räknas in här. Ett Belgien som fortfarande kan rida på sin gyllene generation och spelas nu till oddset 12.00. Portugal ska givetvis också vara med i titelsnacket till oddset 15.00 och även Nederländerna till oddset 17.00.

Se alla oddsen nedan från Unibet. Oddsen ändras allt eftersom och kan därmed skilja sig från texten ovan.

Vinnarodds Fotbolls-VM 2022

Spel Vinstchans Odds
Spelstopp: 22-12-18 04:00
Argentina
50.53% 1.88 Spela
Frankrike
49.47% 1.92 Spela

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 juli, 2021