Fotbollsfeber i Europa idag!

Många är det som går och väntar på avgörandet i Champions League. Kvällens final i Europa League kan bli en minst lika intressant drabbning. Atletico Madrid tar sig an Fulham i en gastkramande fotbollsdrabbning. Mitt i alltihopa har vi en svensk från Broakulla i Småland.

David Elm som spelar för Fulham kommer idag att få göra sin absolut största match någonsin när han och sitt lag har chansen att ta hem en mycket otippad seger i Europa League. Roy Hodgsons lagbygge har verkligen betalat av sig och att London-laget skulle ta sig till final i Europas näst bästa finrum trodde nog ingen på förhand.

Elm har haft en godkänd första säsong i sitt lag där han numera är mer eller mindre ordinarie men har fått dras med en längre tids sjukdom vilket givetvis påverkat hans spel. Han har också fått göra sitt första Premier League-mål och vi kan bara drömma om att det blir mål även ikväll.

Finalen spelas i Hamburg i Tyskland och Fulham får nog räknas som underdogs mot starka Atletico Madrid. Trots att engelsmännen slagit ut lag som Juventus och Sjaktar Donetsk så kommer finalen bli tuff för dem. Det kan emellertid vara en högintressant match att spela på och du hittar givetvis matchoddsen här nedan!

Lycka till!

Matchen visas på tv4sport med sändningsstart klockan 20:00, matchstart 20:45.

Matchodds