Fotbollsfesten i Sydafrika skapar nytt rekord för Unibet!

:unibet-logo:Med bara två dagar kvar till kick-off i Sydafrika har spelbolaget Unibet tagit fram ca 2 500 spelmöjligheter (inkl liveodds) till sina kunder och gör denna folkfest till ett av spelbolagets största utbud någonsin.

-Våra oddssättare jobbar dag som natt nu. Det är många nya tankar och kreativa idéer från deras sida, samt inspel från nyfikna kunder som i samspel genererar dessa otal antal spelmöjligheter. Unibet har kunder i 150 länder och har +35 olika nationaliteter anställda inom koncerncen. Det ger förutsättningar till en stark dynamik runt olika specialodds och andra spelmöjligheter, berättar Andreas Slätt, :Unibet:.

Vilket lag vinner då fotbollsfesten i Sydafrika? Vad spelar folk på? I nuläget är det oddset på det vinnande laget i fotbolls-VM 2010 som lockar mest spel. I skrivande stund är Spanien spelfavorit hos spelbolaget Unibet till 5.00 gånger insatsen; knappt för Brasilien. Att Spanien blir favorit ser Andreas Slätt på :Unibet: som rätt logiskt:

-Spanien hade tidigare ett hjärnspöke runt sig att landet EJ räckte till när det skulle avgöras. Med vinsten i EM 2008 försvann det och med den trupp som Spanien presenterat inför VM-festen MÅSTE laget ha en stor vinstchans. De har spjutspets framåt i form av David Villa och Fernando Torres, de har spelfördelare som Xavi, Iniesta och Fabregas på mitten, samt en vass målvakt i Iker Casillas. Ett lag som kan gå hela vägen, meddelar Andreas Slätt, :Unibet:.

ODDS VINNARE FOTBOLLS-VM SYDAFRIKA 2010 – topp 5 mest spelade länder

Spanien: 5.00
Brasilien: 5.75
England: 7.50
Argentina: 8.00
Holland: 9.00

Spela på Fotbolls-VM med :Unibet: