Frankrike favorit att vinna Handbolls-EM

Imorgon drar Handbolls-EM i Polen igång och kikar vi på oddsen inför denna spännande turnering så är de regerande mästarna Frankrike klara favorit att vinna turneringen.

Frankrike har vunnit allt man kan vinna de senaste åren och är regerande EM-, VM- och OS-mästare. Med dessa meriter är det därmed inte konstigt att Frankrike är en av förhandsfavoriterna att vinna Handbolls-EM i Polen som drar igång denna vecka. Ett spel på Frankrike som vinnare av Handbolls-EM i Polen ger 2,40 gånger pengarna, ett odds som är klart lägre än de två främsta utmanarna Spanien och Danmark som ges oddset 4,30 respektive 4,80 gånger pengarna.

Höga odds på Sverige

Sverige är också med och deltar i Polen-EM, men med ett relativt ungt lag. Med flera nya spelare i laget och med många orutinerade spelare, i dessa sammanhang, så hyser inte spelbolaget Unibet några större förhoppningar till att Sverige kan utmana om guldet, då man ger hela 33,00 gånger pengarna för ett guld till Sverige.

Här hittar du vinnaroddsen på Handbolls-EM

Sverige har hamnat i en tuff grupp

Sverige har som sagt en tuff resa framför sig och med en grupp bestående av Slovenien, Spanien och Tyskland, så kommer det att bli stentufft om man ska bli en av de tre lagen som går vidare till mellanrundan.

Det är inte bara medaljerna som står på spel utan även möjligheten att kvala sig till OS. Vinnaren får en direktplats samt att två kvalplatser även finns i potten. Därmed är det av vikt att Sverige placerar sig så högt som möjligt då man ännu inte tagit en plats i OS-kvalet.

Sverige inleder turneringen på lördag då man möter Slovenien vid 20:45. En match du kan följa i TV3. Jämför oddsen på Sverige – Slovenien.