Franska Öppna: Inför damernas final

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Idag ska damerna final i Franska Öppna avgöras. Möts gör Serena Williams och den osannolika finalisten tjeckiskan Lucie Safarova. Kikar vi på oddsen är en sjukdomsdrabbad Williams given favorit.

Serena Williams – Lucie Safarova

Matchstart: 15:00
TV: EuroSport
Att vinna (1-2): 1,34 – 3,25

Kolla in de senaste oddsen på damernas final hos Unibet

Efter semifinalen mot Timea Bacsinszky så medgav Serena Williams att hon varit sjuk sedan den tredje rundan i turneringen och mötet mot Bacsinszky var en pers. Bacsinszky tog hem det första setet något överraskande då Williams såg hängig ut men Williams hittade ny krafter och lyckades ta hem de två följande seten och trots allt avancera till finalen.

Det har därmed varit en kamp för klockan för Williams och hennes status inför lördagens final mot Lucie Safarova är därmed oviss.

Safarovas första Grand Slam-final

Safarova är en osannolik finalist som på förhand var långt ifrån en favorit att varken vinna turneringen eller vara i finalen. Hon var dock 13 seedad inför turneringen och hon har imponerat under turneringens gång genom att bland annat skicka ut en av förhandsfavoriterna Maria Sharapova. I semifinalen mot serbiskan Ana Ivanovic så vann Safarova i två raka set, 7-5 7-5 och tog sig därmed vidare till sin första Grand Slam-final någonsin.

Williams given oddsfavorit trots sjukdom

Hade Williams varit hundraprocentig så hade det inte varit någon snack om att amerikanskan skulle ta hem sin trejde titel i Franska Öppna. Men hennes sjukdomsproblem öppnar upp för att finalen kan bli mer spännande än så.

Kikar vi på oddsen från Unibet så håller man ändå Williams som fortsatt stor favorit och ger låga 1,34 gånger pengarna på att hon vinner titeln samtidigt som ett spel på Safarova ger 3,25 gånger pengarna.

Kolla in de senaste oddsen på Franska Öppna hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 juni, 2015