Franska Öppna: Nadal är favorit mot Federer i finalen

:betsafe-logo:Att Rafael Nadal skulle ta sig till final var det inte många som tvivlade på. Men att Novak Djokovic inte står som motståndare kom lite som en överraskning. Istället är det veteranen och forna världsetta Roger Federer. Kolla även in damernas final som spels i dag mellan kinesiskan Na Li förra årets vinnare Francesca Schiavone.

På herrsidan är det världsettan Rafael Nadal som får ta sig an världstrean Roger Federer, som många gånger förr. Mycket prestige står på spel och Nadal kan bli historisk om han vinner finalen. Det är också Nadal som är favorit hos :betsafe: till 1.40 gånger pengarna. Ett spel på Federer ger hela 3.00 gånger pengarna.

I damernas final saknas de riktiga storstjärnorna men italienskan och världsfemman Francesca Schiavone kommer att få möte Na Li som rankas som sjua i världen. Överraskande nog är det Na Li om är favorit 1.71 gånger pengarna hos :betsafe:.

Finalerna i Franska Öppna är ett perfekt tillfälle att använda de 50 kronor du får att spela för i spelhelgen hos :betsafe:. Det är ett unikt samarbete mellan :betsafe: och Odds Online. Läs mer om vad som gäller för spelhelgen hos Betsafe.

Finaler i Franska Öppna

*oddsen är hämtade från :betsafe:

15.00 lördagen den 4:e juni
Francesca Schiavone – Na Li 2.06 – 1.71

12.00 söndagen den 5:e juni
Rafael Nadal – Roger Federer 1.40 – 3.00