Gamla Ullevi och Svenska Spel i nytt samarbete

:svenskaspel-logo:Nu kryddas fotbollsupplevelsen på Gamla Ullevi. På måndag – lagom till Superettanmötet Örgryte-Hammarby – upprättas en permanent spelzon från Svenska Spel i arenan där publiken kan spela på den aktuella matchen och andra populära spel.

– Fantastiskt roligt, det här tillför extra spänning för dem som kommer hit, säger Henrik Svartborn försäljnings- och marknadsansvarig på Örgryte.

Samarbetet mellan Gamla Ullevi och :svenskaspel: är helt nytt och går ut på att göra fotbollsupplevelsen ännu mer spännande för publiken. Genom att erbjuda en permanent spelzon hoppas både Gamla Ullevi och Svenska Spel på att matchupplevelsen ska bli ännu starkare.

? Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda en ännu större upplevelse för vår publik på Gamla Ullevi. Göteborgslagen brukar i regel dra stor publik och vi hoppas att det här ger dem ytterligare spänning under matcherna, säger Andrej Häggblad Hristov marknadschef hos IFK Göteborg.

? Vi tror mycket på den här satsningen. Göteborg är en riktig fotbollsstad och det finns ett stort fotbollsengagemang i staden, så vi hoppas att publiken kommer uppskatta den nya satsningen, säger Lena Fahlström, Key Account Manager på Svenska Spel.Gamla Ullevi blir den femte fotbollsarenan i landet med en permanent spelzon. Sedan tidigare finns Svenska Spels permanent spelzoner i Borås Arena, Behrn Arena, Olympia och Strömvallen.