Glenn Strömberg tippar EM-kvalet

Glenn Strömberg har sitt tips klart i det nervpirrande EM-kvalet mellan Holland och Sverige på tisdagskvällen. Varje vecka tar Glenn Strömberg ut sina bästa fotbollsspel hos Expekt.

Här hittar ni hans krönika inför tisdagskvällens EM-kval:

Dubbeln satt bra i fredags med Portugal och Georgien, liksom singeln med Montenegro och krysset i Albanien-Bosnien.

Jag har hittat tre bortasegrar som är bra denna EM-kvaltisdag och som ger nästan dubbla pengarna.

Jag brukar ju sällan spela tripplar, men denna gång tar jag chansen.

Holland-Sverige blir den stora höjdpunkten och jag tror att Sverige har goda chanser att fixa ett resultat i Amsterdam.

I övrigt?

Italien-Serbien: Italien är inte en säker vinnare här till 1.67. Serbien är bra och kan försvara sig. Blir skärpning efter förlusten mot Estland.

England-Montenegro: ett jätteavslag på England till 1.20 för min del – Montenegro har tre raka segrar och utan insläppta mål.

Glenn Strömbergs spel:

Island-Portugal 2 1.35
Färöarna-Nordirland 2 1.28
Liechtenstein-Tjeckien 2 1.11

:Expekt: odds: 1.92

Island är en måste-match för Portugal igen efter segern mot Danmark. För att man ska hänga med Norge måste man vinna och jag tror att de tre målen mot Danmark ger Portugal ett lyft.

Nordirland klarade oavgjort mot Italien och man är med i gruppen på allvar. Nordirland brukar inte vara så bra borta men Färöarna fixar man.

Tjeckien är inte så bra som för några år sedan, men Liechtenstein har inte mycket till motstånd att bjuda på. Och Tjeckien vill slåss om andraplatsen bakom Spanien.

Belgien-Österrike 1
:Expekt: odds: 1.80

Belgien är bättre än vad tabelläget visar och man måste vinna denna match. Österrike är ganska tamt på bortaplan. Läge för Belgiens andra raka seger och då är man med i jakten på andraplatsen bakom Tyskland.

Holland-Sverige X
:Expekt: odds: 3.70

Jag tror att den här matchen kommer att passa Sverige bra. Man får inrikta sig på att fajtas och försvara sig och det passar svenska lag. Holland har en del skador och man får inte riktigt till det känns det som. Bra chans till svenska poäng i Amsterdam!