Glöm landslaget Ljungberg

:unibet-logo:Fredrik Ljungberg väntar fortfarande på att få göra debut i Celtic. Spelbolaget Unibet har nu satt odds på hur Ljungbergs sejour kommer att bli på de engelska öarna och enligt oddsen kommer han göra fyra eller fem mål. Han kommer att få starta mellan åtta och tolv matcher. Däremot kommer han inte att göra någon landslagscomeback inom de närmsta sex månaderna.

– Ljungberg har faktiskt ställt dörren lite på glänt till landslaget i vissa uttalanden sedan han skrev på för Celtic. Vi tror dock att en comeback i Hamréns nya landslag är högst osannolikt. Ljungberg levde på sin fart och sitt spelsinne. Det sistnämnda har han kvar plus mängder av rutin, men Hamrén vill nog satsa på framtidsspelare snarare än föredettingar, säger Andreas Slätt, pr-chef på :Unibet:.

Däremot ser framtiden i Celtic ljusare ut. Enligt Unibet spås Ljungberg göra mål i nästan varannan match han startar.
– Ljungberg är fortfarande en mycket bra fotbollsspelare och jag har sett hur han dominerat vissa matcher i USA. Och den skotska ligan är inte världens bästa liga ska vi komma ihåg. Han har goda möjligheter att göra mål om han håller sig frisk och hel, säger Andreas Slätt.

Tror du att Ljungberg gör comeback i landslaget finns det pengar att tjäna då varje satsad hundralapp ger 1000 kr tillbaka vid vinst.

Hur många mål gör Ljungberg för Celtic?
4-5  2,15
6 eller mer  2,80
2-3  3,90
0-1  6,00

Kommer han att göra ett hattrick för Celtic?
Nej  1,07
Ja  7,00

Hur många matcher startar han för Celtic?
8-12  1,65
0-7  2,25
13-14  3,60

Kommer Fredrik Ljungberg att göra comeback i landslaget innan 2011-06-30?
Nej  1,03
Ja  10,00