Gratis livestreaming och poolspel på bwin

:bwin-logo:bwin, världens ledande publika onlinespelbolag, har lanserat bwins hästspel i Sverige. bwin erbjuder över 50 000 hästlopp per år från Tyskland, USA och Kanada. 100% av loppen visas online via gratis livestreaming.

Alla spel som placeras på något av loppen går in i en pool som administreras och övervakas direkt av tävlingsbanan. Insatsen placeras direkt på banan via internet, precis som om kunden hade varit mitt i händelsernas centrum på banan.

Höga odds

Flertalet olika spelalternativ är möjliga, såsom spel på vinnare (Win), placerad tvåa eller bättre (Place) eller trea eller bättre (Show). För kunder som gillar att spela på höga odds är Exacta eller Trifecta säkert en välkommen möjlighet: här väljer spelaren ut de två första, eller tre första hästarna i exakt rätt ordningsföljd för att vinna spelet.

Hästspelsprodukten erbjuder också en livechat där spelare kan diskutera med andra bwin-kunder.

?Med tanke på hur populärt nöje travspel är i Sverige är vi väldigt nöjda med att kunna lansera denna nya och unika produkt för svenska kunder?, säger Johan Rikner, marknadschef för :bwin: i Sverige.

Spela på hästar hos bwin!