Häcken, Kalmar FF och Halmstad kvällens vinnare

:ladbrokes-logo:Dags för nya allsvenska matcher och även om torsdagens stormöte mellan IFK Göteborg och Malmö FF är i fokus i denna omgång så spelas det tre matcher redan ikväll. Ladbrokes tror på hemmasegrar för Häcken, Kalmar FF och Halmstad.

Häcken-GAIS 1,80-3,40-4,33
Göteborgsderby. GAIS lyckades få med sig en pinne mot Kalmar, men det var snarare Kalmars inkompetens mer än GAIS kompetens som lade grunden för den poängen. De är dock fortsatt svårslagna hemma på Ullevi.

Ställs här mot ett Häcken som snart behöver ta en trea om de ska vara med i den topp de har trupp för. Låg närmast seger mot AIK, vilket är starkt. Favoriter hemma på Hisingen, men ett derby är alltid ett derby och här kan allt hända.

Kalmar FF-Örebro 2,00-3,30-3,60

Kris i Kalmar. Nästjumbo och inget som stämmer för tillfället. Tränare Bergstrand har rört om rejält i startelvan men hittar inte rätt. Senast var det en horribel tavla av målvakt Wastå som förstörde dagen. Har trupp för topp 4, så Kalmar är en gåta.

Örebro blandar och ger, Halmstad besegrades senast med 3-0 efter en mycket solid insats. Trivs inte lika bra på naturgräs, men denna kamp är öppen på förhand. Kalmar knappa favoriter tack vare hemmaplansfördel.

Halmstad-Gefle 1,85-3,40-4,00

Mittenmöte i tabellen. Två ojämna lag som saknar toppambitioner. Gefle såg på förhand ut att få kriga i botten, men har gjort det över förväntan så här långt. Har ett väl fungerande anfallspar i Gerndt/Dahlberg.

HBK är å sin sida beroende av att Görlitz har en bra dag på jobbet då han ligger bakom mycket. Svårbedömd match på förhand, men Halmstad får tipset då Gefle trivs illa på resande fot.

Spela Allsvenskt på :Ladbrokes:!