Häcken och Malmö FF favoriter i kvällens Allsvenska möten

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Toppstriden i Allsvenskan fortsätter. I och med Elfsborgs och AIK:s segrar tidigare i denna omgång kan är det av vikt att både BK Häcken och Malmö FF vinner sina möten i kväll. Speciellt tufft blir det för Häcken som möter IFK Göteborg i ett derby som kan sluta hur som helst.

19:00 IFK Göteborg – BK Häcken

För bara en omgång sedan låg Häcken i toppen av Allsvenskan, även om man hade en delad ledning med Elfsborg som hade lika många poäng, men efter det ovgjorda mötet mot Helsingborg samt att både AIK och Elfsborg vann sin möten senast kan en förlust mot Göteborg i kväll bli förödande för Häcken i toppstriden. Just nu ligger laget tre poäng efter ledande Elfsborg och ett poäng efter AIK.

Som alla vet kan vad som helst hända under ett derby, speciellt nu i slutet av säsongen. Men faktum är att Häcken inte har vunnit ett derby mot IFK Göteborg på bortaplan på de tre senaste försöken. Men med tanke på Häckens goda form under hösten är detta gyllene chansen. Spelbolaget Betway ger också Häcken en liten fördel om man kollar på oddsen. Ett spel på Häcken som vinnare hos spelbolaget ger 2,40 gånger pengarna och 2,80 gånger pengarna på IFK Göteborg som vinnare.

19:00 Syrianska – Malmö FF

I det andra högintressanta mötet rörande toppstriden är Malmö FF som gästar Syrianska på Södertälje Fotbollsarena. Malmö FF ligger just nu sämst till i toppstriden med sex poäng efter ledande Elfsborg och tre poäng efter Häcken. Det innebär att Malmö i princip måste vinna kvällens möte mot Syrianska. Syrianska å andra sidan är lågt i från ett topplag i serien och tampas nu i botten av Allsvenskan för att undvika play-off.

Syrianska är också nederlagstippade i detta möte och Betway ger hela 4,50 gånger pengarna vid en hemmavinst till Södertäljelaget och relativt låga 1,75 gånger pengarna om Malmö FF skulle vinna denna måstematch.

Se Allsvenskan livestream hos CSports

Som ni säkert redan vet så sänder CSports alla matcher från Allsvenskan livestream. Ta då del av Bwins erbjudande där du får CSports i tre månader – gratis. Gör en insättning och spela för minst 200 kronor för att ta del av erbjudandet.

Oddsen för kvällens möten i Allsvenskan

19:00 Djurgårdens IF – Mjällby AIF 1,90 3,40 4,00
19:00 IFK Göteborg – Bk Häcken 2,80 3,20 2,50
19:00 IFK Norrköping – GAIS 1,55 3,80 6,05
19:00 Syrianska FC – Malmö FF 4,50 3,60 1,75

Spela på Allsvenskan hos Betway

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 oktober, 2012