Håller Häckens form i sig?

Häcken har gått fram som en ångvält i höst och skuggar hastigt och lustigt lagen i toppen. Vem hade trott det inför säsongen. Nu möter man AIK, som man fick stryk av i cupen förra veckan. Och tar Djurgården en livsviktig seger mot MFF?

Häcken-AIK 2,60 – 3,20 – 2,60

*se fler odds på matchen

Att påstå att Häcken är i zonen får betecknas som en kraftig underdrift. Gerhardssons grabbar har i Allsvenskan fyra raka segrar och brutala 12-2 i målskillnad. AIK har en stor trygghet i att veta vad man kan och behärskar.

Man vinner sällan stort, men Gnaget maler på in i kaklet och till slut bär det frukt. Häcken borta är dock en djävulskt svår uppgift. Fråga Helsingborg, Elfsborg och IFK Göteborg. Delad pott känns troligt. Odds 3,20

Djurgården-Malmö FF 2,80 – 3,25 – 2,40

*se fler odds på matchen

Djurgården skapade mycket lite mot GAIS (0-0). DIF-spelarna har förvisso visat fin kampglöd på sistone, men så länge målen uteblir är effekten av detta inte så stor.

Även MFF har under större delen av säsongen visat på en häpnadsväckande oförmåga att göra mål. Dock med den skillnaden att man skapar mängder med chanser. 0-0 lyser i eldskrift. X. Odds 3,25

Spela Allsvenskt på Ladbrokes

Skribent: Johan

Skriven den 14 september, 2009