Han blir Söderlings nye tränare enligt oddsen

:ladbrokes-logo:Det har ryktats länge om att Magnus Norman skulle sluta som Robin Söderlings tränare och nu har det bekräftats. Vem som kommer ta över den viktiga rollen för världsfemman är ännu oklart, men några namn är hettare än andra.

Så här kommenterar :Ladbrokes: de mest troliga namnen:? Fidde Rosengren tränade kroaten Mario Ancic under några år och är ett väldigt respekterat namn i branschen. Fidde är nog sugen på att komma tillbaka till att träna en svensk toppspelare. Ett annat intressant namn är Enqvist, den svenske Davis Cup kaptenen. Om han kan kombinera jobbet kan han vara ett troligt namn. Ytterligare en utmanare är Högstedt som är otroligt respekterad och för närvarande tränar tysken Tommy Haas, som dock har tappat på rankingen på grund av skador.

Missa inte:
Nu är det äntligen dags för Davis Cup-finalen som äger rum den 2-5 december i Belgrad mellan Frankrike och Serbien. Serbien är favoriter men Frankrike ska inte räknas bort. Se odds här!

Med på listan, men mindre troliga är Jocke Nyström tränar österrikaren Jurgen Melzer nu som haft sitt bästa år någonsin. Söderlings förre tränare Peter Carlsson finns även med på listan, men att de återförenas känns inte så troligt. Mats Wilander är ett annat välkänt namn men har mycket andra jobb med tv bland annat. Han spelas till 11 gånger pengarna då han kan väldigt mycket om tennis och har hjälpt fransosen Paul Henri Mathieu tidigare. Johan Kareld var standin för Norman ett par veckor i höstas, ett relativt okänt namn som ändå kan komma i fråga.

Om det inte blir en svensk är Miles McLagan intressant. Han tränade skotten Andy Murray tills nyligen och spelas till 16 gånger pengarna.

Tibrosonen har Norman att tacka för mycket, han var rankad 35 i världen när samarbetet började och titta var han är idag. Frågan är vilken tränare som kan leverera på samma höga nivå och hur långt Söderling kan gå? säger Andreas Gillberg, Ladbrokes Nordenchef.

Aktuella odds ? Söderling special

*spela på :ladbrokes:
Fredrik Rosengren  3,50
Thomas Enqvist  4,50
Thomas Högstedt  5,00
Peter Lundgren  9,00
Joakim Nyström  9,00
Peter Carlsson  11,00
Mats Wilander  11,00
Johan Kareld  16,00
Miles Maclagan  16,00
Stefan Edberg  26,00
Andre Agassi  26,00
Jose Higueras  26,00
Goran Ivanisevic  34,00
Boris Becker  51,00
John McEnroe  67,00
Björn Borg  101,00

Skribent: Johan

Skriven den 2 december, 2010