Handboll: IF Sävehof kan ta hem dubbeln

Efter en lång säsong är handbollens Elitserie framme i finalspel, på både dam och herrsidan. Och IK Sävehof har chansen att ta en prestigefull dubbel. Både herrarna och damerna har sina finaler i dag den 7:e maj. IF Sävehof står för motstånder på både herr och damsidan och är favoriter på i båda finalerna.

På herrsidan möter IF Sävehof Eskilstunas stolhet, Guif. Om man kolla på oddsen från spelbolagen är det en jämn kamp som väntas. Men IF Sävehof anses ha en fördel i denna kamp till 1.65 gånger pengarna hos :svenskaspel: och :unibet:.

På damsidan är det återigen IF Sävehof som har fördel och är stora favoriter att vinna mot Team Eslövs IK till 1.10 hos :unibet:, :svenskaspel: och :betsafe:. Ett spel på Eslöv i denna fina ger 11.00 gånger pengarna hos :bet24:.

Båda mötena sänds i SVT, så gör detta till ett än mer spännande tillställning.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 maj, 2011