Handbolls-EM damer: Norge – Sverige

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kväll möts Norge – Sverige i en rysarmatch i handbolls-EM för damer. Då ska det avgörs vilket lag som går till final och får chans på guldet. Oddsen talar för att det blir Norge som vinner semifinalen.

Matchstart: kl 20.30
TV: TV4
Odds (1 – X – 2): 1,55 – 9,50 – 3,05 (Betway)

Nu har det svenska damlandslaget åkt till Budapest i Ungern för att ta sig an Norge. Det blir ingen lätt match för svenskorna när man möter silvermedaljörerna från EM 2012. Sverige och Norge har tidigare mötts 119 gånger, varav Norge har vunnit hela 84 matcher medan Sverige har vunnit 27. Oddsen talar för att Norge tar ännu en seger i dag, trots att laget har haft problem med sjukdomar. Betway sätter oddset till 1,55 för att Norge segrar medan ett spel på Sverige ger 3,05 gånger pengarna vid vinst.

Norge dominerar

Norge har tagit medalj i nästan alla av de senaste nio mästerskapen och siktar givetvis på ännu en. Norge slutade som gruppetta trots förlusten mot Ungern med 25-29. Sverige blev grupptvåa efter en knapp förlust mot de regerande mästarna Montenegro, en match som slutade 29-30. Det gjorde att Montenegro vann gruppen och får i kväll möta Spanien. Enligt spelbolagen blir det åter vinst för Montenegro, även om oddsen är mycket jämna. Betway sätter oddset 2,10 för vinst till Montenegro och 2,12 för vinst till Spanien. Matchen börjar kl 18:00 och sänds i TV12

Norge – Montenegro i final?

Oavsett utgång har vi två mycket spännande matcher att se fram emot i kväll. Oddsen talar för att Norge möter Montenegro i finalen på söndag, medan svenskorna får spela om bronset. Men det svenska handbollslandslaget har imponerat i detta handbolls-EM genom att ta sig till semifinal och vi får hoppas på ännu en bra prestation i kväll.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 19 december, 2014