bet365

Handbolls-EM: Final Danmark – Frankrike

  • Gratisspel upp till 1500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Expekt
  • Över 20 år i branschen.
  • Svenskgrundat.
  • Stort utbud & bra odds.

I dag är det dags för finalen mellan Damark och Frankrike i Handbolls-EM. Oddsen talar för en dansk seger mot ett Frankrike som har blandat och gett under turneringens gång.

Matchstart: 17:30
TV: TV4
Odds (1-X-2): 1,72 – 8,25 – 2,65 (Expekt)

Frankrike var visserligen obesegrade turneringen igenom när man mötte Sverige i den sista omgången. Matchen mot Sverige var betydelselös för fransmännen och det blev till slut en svensk seger i den matchen med 30-28. Det som dock är oroande för fransmännen är att man var nära att tappa vad som såg ut som en säker seger i semifinalen mot Spanien och bättre skärpa krävs i dagens final mot Danmark. Ett Danmark som spelade jämnt med Kroatien i sin semifinal men som till slut kunde gå om och vinna med 21-18.

Danmark är oddsfavorit

I kraft av hemmaplan är Danmark klar favorit i mötet och spelbolaget Expekt ger 1,72 gånger pengarna för en hemmaseger till danskarna och relativt höga 2,65 gånger pengarna om Frankrike tar hem finalen.

Så följer du mötet

Matchstat är klockan 17:30 och matchen kommer att sändas i TV4.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 januari, 2014