Handbolls-EM för damer: Sverige – Montenegro

Efter gårdagens succématch där Sverige besegrade Slovakien med 31-22 är det dags att ta sig an Montenegro. Svenskorna är favoriter i mötet, även om oddsen är relativt jämna.

Matchstart: kl 15:45
TV: TV4, TV12
Odds (1-X-2): 2,20 – 8,25 – 1,85 (Betway)

I dag spelas huvudrundans sista omgång i handbolls-EM för damer. Klockan 15.45 möter Sverige Montenegro och det blir ingen lätt match. Montenegro vann EM 2012 efter seger mot Norge med 34-31 och lär bli tuffa motståndare, men oavgjort kommer att räcka för att Sverige ska avancera till semifinal.

 

Sverige vann mot Slovakien

Sverige vann enkelt mot Slovakien och Montenegro var starkast i sin match mot Nederländerna där man vann med 31-27. Ställningen i tabellen är just nu att Sverige har 7 poäng, Montenegro 6 poäng, Holland och Frankrike 5 poäng, Tyskland 1 poäng och Slovakien 0 poäng.

Sverige och Montenegro har mötts fyra gånger tidigare och då har Montenegro vunnit vid två av tillfällena, Sverige vid ett tillfälle och en match har slutat oavgjort.

Spelbolagen tror på vinst för Sverige även om mycket talar för en jämn match. Betway sätter oddset till 1,75 för att Sverige segrar och oddset 2,40 för att Montenegro gör det.

Betway har även ett bra erbjudande för dig som spelar på Handbolls-EM. Om du satsar på 1/X/2 spel på valfri match i Handbolls-EM får du ett gratisspel tillbaka om matchen slutar oavgjort.

Spela hos Betway