Handbolls-EM: Frankrike – Sverige

  • Gratisspel upp till 1500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Expekt
  • Över 20 år i branschen.
  • Svenskgrundat.
  • Stort utbud & bra odds.

Under gårdagen åkte Sverige på en svidande förlust mot Polen i Handbolls-EM, ett möte Sverige behövde vinna för att kunna nå slutspelet och semifinal. Utslagna ur mästerskapet möter man i dag Frankrike och spelbolagen tror inte på en svensk revansch.

Matchstart: 18:00
TV: Tv4
Odds (1-X-2): 1,40 – 10,00 – 3,75 (Expekt)

Frankrike har dominerat handbollsmästerskapen under 2000-talet, bortsett från det senaste EM- och VM:et där de blev utan medalj. Sverige har en revansch att utkräva efter finalförlusten i London-OS 2012 men efter hoppklappningen mot Polen är det inte mycket som talar för en svensk seger. Dock var Sverige långt ifrån chanslösa mot Polen men efter att det svenska spelet klappat ihop kunde Polen spela ut Sverige totalt.

Det som ger Sverige en fördel i dagens match är att Frankrike är helt klara för semifinal och behöver inte vinna. Även om de förlorar matchen mot Sverige  så kommer de att toppa tabellen, eftersom de har vunnit mot både Polen och Kroatien som gör upp om den andra slutspelsplatsen i gruppen.

Frankrike klar favorit

Spelbolagen ger som sagt Sverige nobben mot Frankrike och ett spel på en svensk seger ger 3,75 gånger pengarna hos Expekt som samtidigt ger det relativt låga oddset 1,40 om Frankrike skulle vinna matchen.

Så ser du matchen

Mötet mellan Frankrike och Sverige drar igång vid klockan 18:00 och kommer att sändas i TV4.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 januari, 2014