Handbolls-EM: Inför Tyskland – Sverige

Sverige imponerade stort när de vann mot Tjeckien senast i Handbolls-EM. Spelbolagen tror på ytterligare en vinst för Sverige i matchen mot Tyskland senare i kväll, trots att sjukdom härjar i truppen.

Matchstart: 18:15
TV: Tv4

Både Sverige och Tyskland inledde Handbolls-EM med två svaga insatser. Sverige spelade oavgjort mot gruppens förväntade jumbo Makedonien samtidigt som Tyskland förlorade mot Tjeckien. Dock har båda lagen följt upp med en seger vardera. Även om man kan tycka att Tysklands uddamålsseger mot Makedonien lämnar en del att önska.

Sjukstuga i det svenska laget

Inför turneringen var Tyskland favoriter att vinna gruppen men ikväll är det Sverige som är favoriter och vid en vinst så toppar Sverige gruppen inför mellanrundan. Dock har Sverige drabbats av sjukdomar inom laget där Niclas Barud först drabbades av vinterkräksjukan och därefter har både Jonathan Stenbäcken och målvakten Johan Sjöstrand också insjuknat. Det är mycket oklart om de kommer att kunna spela mot Tyskland. Och Sverige har kallat in målvakten Mattias Andersson, för säkerhetsskull, om Sjöstrand inte kommer att kunna vara med mot Tyskland.

Sverige är favorit mot Tyskland enligt oddsen

Sverige är som sagt favoriter mot Tyskland och det högsta oddset för en vinst till Sverige hittar ni hos :unibet: till 1.77 gånger pengarna. Odds från övriga spelbolag visas i tabellen nedan.

Här hittar du spelschemat för Handbolls-EM samt de senaste oddsen för alla matcher.