Handbolls-EM: Kroatien – Sverige

Sverige har så här långt motsvarat förväntningarna i Handbolls-EM med två raka segrar inledningsvis. I dag möter Sverige dock ett mycket svårare motstånd när man ställs emot ett av världen bästa landslag Kroatien. Seger är av yttersta vikt för att ta sig vidare till slutspelet med oddsen talar till Kroatiens fördel.

Matchstart: 18:00
TV: Tv4
Odds (1-X-2):  1,45 – 10,00 – 3,30 (betway)

Att Sverige går vidare från det inledande gruppspelet är redan nu klart. Men i den sista omgången möter man Kroatien och för att ta sig vidare från nästa omgång, mellanrundan, och till slutspelet krävs nästan en vinst i dag annars kommer det att bli oerhört tufft för Sverige.

Kroatien är ett av de framstående nationerna i handbollssammanhang vilket man inte minst visade i VM i fjol då man tog hem bronset samt att laget brukar gå bra i de stora mästerskapen.

Kroatien klar favorit

Senast Kroatien och Sverige möttes i tävlingssammanhang var i VM 2011 och då överraskade Sverige genom att vinna med siffrorna 29-25 i gruppspelet. Kollar man dock på oddsen inför dagens match är det Kroatien som är spelbolagens favorit. Ett spel på Kroatien som vinnare ger 1,45 gånger pengarna hos betway och ett spel på Sverige som segrare 3,30 gånger pengarna.

Vill du följa det spännande mötet så drar matchen igång vid klockan 18:00 och kommer att sändas i Tv4.