Handbolls-EM: Oddsen inför dagens semifinaler

I dag inleds slutspelet i Handbolls-EM och kollar man på oddsen från spelbolagen är Frankrike och Danmark favoriter i sina möten och förväntas därmed att mötas i finalen.

Handbolls-EM bjöd inte på några stora skräll. Till semifinalerna gick Frankrike som kommer att möta Spanien samt Danmark som kommer att möta Kroatien, de fyra starkaste lagen i turneringen och som inför turneringen var de fyra toppfavoriterna.

Oddsen från William Hill talar för att det blir Frankrike och Danmark som kommer att mötas i finalen till oddsen 1,61 samt 1,36 gånger pengarna hos William Hill. Först ut för dagen är semifinalen mellan Frankrike och Spanien vid 18:30 och den andra semifinalen mellan Danmark och Kroatien spelas vid 21:00.

När matcherna väl är igång och du ser att ett lag har ett stort övertag så kan du givetvis också livebetta hos William Hill.

Oddsen inför semifinalerna

Matchstart 1 X 2
18:30 Frankrike – Spanien  1,61  9,00  2,90
21:00 Danmark – Kroatien  1,36  10,00  4,10

Oddsen hittar du hos William Hill

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 januari, 2014