Handbolls-EM: Spanien favorit mot Sverige i finalen

Handbolls-EM 2022 final odds Sverige Spanien

I kväll har vi en otroligt spännande final i Handbolls-EM när Sverige ställs mot Spanien och oddsen från spelbolagen är otroligt jämna, med Spanien som knapp favorit.

Sverige har tagit sig hela vägen till vad som just nu känns som en osannolik final i Handbolls-EM. Gruppspelet blev en skakig resa som avgjordes i de sista minuterna mot Norge. Sedan följde en otroligt spännande och dramatisk semifinal mot Frankrike, som även den avgjordes precis på slutet när Andreas Palicka räddade ett friläget.

Nu är Det Spanien som väntar i finalen, som överraskade och vann mot storfavoriten Danmark i semifinalen. Ett Spanien som Sverige förlorade mot i gruppspelet med klara 32 -28. Sverige kunde då inte rubba Spaniens taktik med att stänga de svenska kanterna och kontringsspelet. Nu hoppas vi att Sverige har lärt sig sin läxa och med en full trupp utan några Covid-bortfall så finns alla chanser för Sverige att bärga guldet.

Spanien knapp favorit

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så talar de för en oviss utgång. Exempelvis så ger Bethard just nu otroligt jämna odds. Ett bet på Sverige ger oddset 2.10 och ett spel på Spanien 2.00. Fler odds på Sverige – Spanien >

Gå till Bethard