Handbolls-EM: Sverige nederlagstippad mot Serbien

:unibet-logo:Sverige är i princip utslaget ur Handbolls-EM och endast ett mirakel kan rädda Sveriges chanser till en semifinalplats. Och i dagens match mot hemmanationen Serbien tror inte Unibet på en svensk vinst.

Matchstart: 20:20
TV: Tv4

Oavgjort senast mot Polen trots 11-poängsledning för Sverige

Sverige fortsätter att spela mycket ojämnt i Handbolls-EM i Serbien. I förlusten mot Tyskland var det en usel första period som blev Sveriges fall. I matchen mot Polen senast så ledde Sverige med 11 poäng inför den andra perioden och allt var frid och fröjd. Men Polen bytte taktik i den andra halvleken och Sverige hamnade helt ur balans och genomklappningen var ett faktum. Det blev 29-29 till slut och Sverige fick i alla fall med sig en poäng, men med tanke på den stora ledningen blev det mer som en förlust.

Sverige måste vinna ikväll mot Serbien

Om Sverige vill gå vidare i turneringen och till en semifinal är en vinst ikväll ett måste. Dels för att Sverige behöver poängen men också för att topplaget Serbien annars hamnar utom räckhåll. Sverige lider fortfarande av en del skador och sjukdom i truppen. Denna gång är det mittnian Jonas Larholm som har råkat ut för magsjukan och Magnus Jernemyr har skadat ett knä. Det är fortfarande mycket oklart om Larholm kommer att kunna vara med mot Serbien men Jernemyr kommer med all sannolikhet kunna spela.

Dansk vinst mot Tyskland kan rädda Sverige

Det är inte bara Sverige som kommer att spela ikväll utan Danmark kommer att möta Tyskland och där vill vi gärna se att Danmark vinner så att topplaget Tyskland inte får med sig några fler poäng. Och om Makedonien vinner sin match ikväll mot Polen så ser det ännu ljusare ut för Sveriges del. Men som ni förstår är det mycket som måste gå Sveriges väg idag.

Serbien stora favoriter i mötet med Sverige

Det är ett hårt tryck att vänta på läktarna när Sverige möter hemmanationen Serbien senare ikväll och :unibet: håller också Serbien som stora favoriter i mötet till 1,52 gånger pengarna. Sveriges svåra läge gör att spelbolagen har chockhöjt oddsen för att Sverige ska vinna turneringen där :unibet: ger höga 100,00 gånger pengarna för ett svenskt guld i Handbolls-EM.

Dagens matcher i Handbolls-EM

*oddsen är hämtade från :unibet:
16:20 Polen – Makedonien 1,70 – 8,00 – 2,70
18:20 Danmark – Tyskland 1,75 – 7,50 – 2,60
20:20 Serbien – Sverige 1,52 – 8,75 – 3,25

Vinnarodds för Handbolls-EM 2012

*oddsen är hämtade från :unibet:
Spanien – 2,90
Kroatien – 4,40
Frankrike – 4,75
Serbien – 5,00
Tyskland – 11,00
Polen – 13,50
Island – 40,00
Ungern – 40,00
Danmark – 60,00
Sverige – 100,0
Slovenien – 150,0