Handbolls-VM damer: Sverige nederlagstippade

Mot Danmark var Sverige ytterst nära att förbättra sin position inför slutspelet, men så blev det inte . Därmed kommer Sverige att få möta Frankrike i kvällens åttondelsfinal, en match där spelbolagen tror att Sverige kommer att vinna.

Matchstart: 17:30
TV: Tv4

I gruppspelet så sviktade Sveriges spel mot de sämre nationerna. Mot de svårare motståndarna Danmark och Kroatien så räckte det inte hela vägen vilket resulterade i två uddamålsförluster. Det som genomsyrar Sveriges spel är ineffektivitet och slarv samt tekniska spel.

Sverige har en bra defensiv, det har man bevisat, men många stolpträffar senare och onödiga felsteg så räcker det inte med en bra defensiv. Man måste bli bättre på att förvalta sina lägen och satsa mer i det offensiva spelet, utan att den för delen gå bort sig i defensiven.

Sverige är inget dåligt lag och får man bara alla bitar på plats så kan man slå även de stora nationerna. Men Frankrike är ett mycket bättre lag i grunden och har en mycket bättre lag på pappret.

Hjälp till du med att heja Sverige i kvällens match med start 17:30 och som du kan se i Tv4.

Spelbolagen ger höga odds för en Svensk vinst mot Frankrike

Spelbolagen är eniga om att Frankrike är den stora favoriten där :ladbrokes: ger det högsta oddset til 1.35 gånger pengarna för en Fransk vinst. Som sagt kan Sverige slå Frankrike om man bara får allt på plats och då ger :bwin: det högsta oddset till 5.00 gåner pengarna.