Handbolls-VM: Så går det för Sverige enligt oddsen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Handbolls-VM odds Unibet

Handbolls-VM i Sverige och Polen är på tapeten i januari och Sverige är en av toppkandidaterna att återigen ta en medalj, om vi kikar på oddsen från Unibet.

Handbolls-VM drar igång i morgon. En turnering som kommer att spelas i Sverige och Polen. Med en turnering på hemmaplan och ett VM-silver och ett EM-guld i bagaget så är de svenska herrarna en av toppkandidaterna att vinna turneringen på hemmaplan.

Odden från Unibet talar dock för att de regerande mästarna Danmark vinner turneringen, ännu en gång till 2.35 gånger pengarna, med en vinstchans på över 30 procent. Sverige ges en vinstchans på strax över 11 procent på tredje plats i spelbolagets vinnarlistan till 6,50 gånger pengarna. Att Sverige tar medalj är dock mer troligt till oddset 2.10. Frankrike ligger tvåa i Unibets vinnarlista till oddset 5.50 och att ta en medalj till låga 1.70.

Vem som vinner kommer att avgöras med finalen den 29 januari.

Vinnaroddsen på Handbolls-VM 2023

Kommande matcher i Handbolls-VM 2023

Sverige kommer att inleda turneringen i grupp C där de möter Brasilien, Kap Verde och Uruguay. Se kommande matcher i turneringen nedan med de bästa oddsen just nu.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 januari, 2023