Handbolls-VM: Så går det för Sverige

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Handbolls-EM 2022 final odds Sverige Spanien

Handbolls-VM är nu igång och i kväll är det dags för Sverige att gå in i turneringen. Ska vi tro bet365:s oddssättare så kommer det bli tufft för Sverige att gå långt.

Coronakrisen präglar detta Handbolls-VM, på alla tänkbara sätt. Landslagen har inte kunnat ladda upp inför turneringen som man velat, vissa spelare kan inte delta och turneringen kommer att spelas helt utan publik. Allt detta gör årets turnering väldigt speciell.

Lägg därtill att både USA och Tjeckien har fått kasta in handduken, på grund av coronadrabbade trupper, och ersätts med kort varsel av Schweiz och Nordmakedonien.

Ingen turneringsfavorit

Hur lagen står inför turneringen är därmed högst osäkert. Detta återspeglar inte minst oddsen. Världsmästarna Danmark och grannlandet Norge är de två guldfavoriterna men spelas just nu till höga 4.00 gånger pengarna hos bet365. Spanien spelas därefter till 5.00, Kroatien till 6.00 och Frankrike till 7.50 gånger pengarna.

Till bet365

Hur går det för Sverige?

Hur ser Sveriges chanser ut? Ja Sveriges chanser i turneringen är inte goda. Flera nyckelspelare har tackat nej och man har ett lag med flera debutanter. I det inledande gruppspelet så ställs man mot hemmanationen Egypten samt Chile och inhoppande Nordmakedonien.

Kikar vi på oddsen hos bet365 så är Egypten klar favorit att vinna gruppen till oddset 1.71 och motsvarande spel på Sverige är 2.40 hos bet365. Går Sverige sedan vidare från mellanrundan till en kvartsfinal så ger det oddset 3.75 gånger pengarna. Går Sverige hela vägen och vinner turneringen så ger det 41.00 gånger pengarna, vilket ger en vinstchans på 1,88 procent.

Till bet365

Sveriges spelschema i gruppspelet

Sverige inleder turneringen mot Nordmakedonien med matchstart 20:45 under torsdagskvällen. Och i den matchen är Sverige storfavorit om vi kikar på oddsen. Se Sveriges spelschema nedan för det inledande gruppspelet.

20:45 14/1 Sverige – Nordmakedonien

20:45 16/1 Chile – Sverige

18:00 18/1 Sverige – Egypten

Vinnaroddsen på turneringen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 januari, 2021