Helgens bandyfinaler – odds från Betsafe

:betsafe-logo:Helgen bjuder på bandydramatik på Studenternas i Uppsala. Både Damallsvenskan och herrarnas Elitserie ska nu avgöras. På herrsidan är det fjolårsfinalisten, Bollnäs GoIF, som vill ta revansch för finalförlusten senast. De ställs nu mot Sandviken som har ångat på under grundspelet och inte förlorat en match under slutspelet. I damernas final är det fjorlårets guldvinnare AIK mot Kareby IS. Kareby var i semifinal förra året men slogs ut av just AIK, efter en jämn omgång. Och oddsen från Betsafe talar för att AIK tar hem guldet, även i år, till 1.38.

Årets finaler, på Studenternas i Uppsala, kommer att bjuda på dramatik och underhållning. På pappret finns det två stora favoriter i båda Damallsvenskan och Herrarnas Elitserie, AIK respektive Sandviken. Men båda favoriterna kommer att möte hungriga lag som väntar på sin tur att ta hem guldet.

Sandviken möter Bollnäs där ett spel på Sandviken ger 1.35 gånger pengarnas hos :betsafe:. Men Bollnäs var i final i fjol, men har oddsen i mot sig i år, och ett spel hos :betsafe: ger oddsen 4.40. Fjolårssegrarna AIK är stora favoriter till 1.38, men möter ett Kareby IS som verkligen vill ta hem detta. Även Kareby IS har oddsen emot sig till 4.50 gånger pengarna.

Damernas final börjar idag klockan 15:00 och herrarnas final på söndag 15:00. Båda matcherna sänds i SVT.

Helgens bandyfinalen med odds

*oddsen är hämtade från :betsafe:

Lördag 19/3, 15.00, AIK – Kareby IS

1. 1,38

X. 6,30

2. 4,50

Söndag 20/3, 15.00, Sandvikens AIK – Bollnäs GoIF

1. 1,35

X. 8,50

2. 4,40

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 mars, 2011