Helgens sportnöjen

Då har vi lämnat ytterligare en vecka bakom oss med diverse olika odds och evenemang. Även om vi tar helgledigt så gör inte sporten uppehåll och därför listar vi nu helgens odds och sporthändelser!

Fredag

Idag spelas två matcher i Feyenoords jubeleumsturnering i Rotterdam där lagen Tottenham, Celtic, Feyenoord och Borussia Dortmund möts. Matcherna har intressanta odds och är på förhand inte helt enkelt att tippa. Det kan dock bli en trevlig överraskning med ett par kronor i en dubbel eller trippel. Särskilt på Tottenham som visar upp en tidig storform.

Feyenoord – Borussia Dortmund
2,75 – 3,20 – 2,30
Odds från :bwin:

Celtic – Tottenham
2,30 – 3,25 – 2,80
Odds från :Expekt:

Lördag

På lördag tar sig IFK Göteborg sig an Malmö FF på Nya Ullevi. Ett Göteborg som gjorde en bra insats mot FC Basel nu senast i Champions Leauge-kvalet. Malmö slog Kalmar och har också en formkurva som går mer uppåt än nedåt. Det är fint odds på tvåan men den kan vara bräcklig. Läge för ett kryss kanske?

IFK Göteborg – Malmö FF

2,15- 3,25- 3,30
Odds från :Betsson:

Söndag

Allsvenskan fortsätter trilla på och söndagen bjuder på tre matcher varav en som vi valt att ha med i trippeln den här veckan. Hammarby får besök av Ljungskile och där blir det stensäker 1:a. Hammarby är starka, inte minst på Söderstadion och blir ett nummer för stort för Ljungskile. Halmstad åker norrut och tar sig an Gefle borta. En match som pojkarna från Halland borde reda ut. Trelleborg tar sig an Örebro på hemmaplan och är på förhand en stabil 1:a. Hur tänker du spela?

Hammarby – Ljungskile
1,44 – 3,60 – 7,50
Odds från :888sport:

Trelleborg – Örebro
2,20 – 3,30 – 3,30
Odds från :Bet365:

Gefle – Halmstad
2,37 – 3,10 – 2,62
Odds från :Eurobet:

Trevlig helg och framförallt, Lycka till!