Helsingborg favoriter mot BP

Idag spelas det tre väldigt intressanta matcher i fotbollsallsvenskan. Matcher som kan bli avgörande både för topp- och bottenstrid. Dagens bästa spel är Helsingborg hemma mot ett BP på nedgång.

Helsingborg-Brommapojkarna 1,50 – 3,80 – 6,50

*se fler odds på matchen

I Skånederbyt borta mot Malmö (0-0) fick HIF klara sig utan en drös viktiga spelare. Till mötet mot BP får man tillbaka Henrik Larsson och Rasmus Jönsson. Något som bör resultera i ökad kvalite och energi.

Brommapojkarna är inne i en tråkig trend och är nu på allvar indraget i bottenstriden. Det positiva som laget kan ta med sig är att man fortsätter skapa rejält med målchanser i match efter match. Stark etta. Odds 1,50

Gefle-IFK Göteborg 3,20 – 3,30 – 2,15

*se fler odds på matchen

Gefle hade ingen bra dag i Örebro, men stötte samtidigt på riktigt vasst motstånd. Hemma är man som bekant svåra att rubba. Dock dämpas optimismen av trubbel i den offensiva linjen.

IFK Göteborg tände till på alla cylindrar när Elfsborg besökte Gamla Ullevi (4-0). Ruggigt snabba omställningar och nära nog 100 procentig effektivitet var segerreceptet. Knapp tvåa. Odds 2,15

Hammarby-Örebro 2,45 – 3,20 – 2,75

*se fler odds på matchen

Hammarby har kickat Tony Gustavsson och istället tagit in utvecklingslagets sportchef Tom Åhlund. En stabil och trygg herre som borde ha goda möjligheter att skapa arbetsro och framtidstro i en smått kaotisk situation.

Örebro imponerade stort mot Gefle (2-1) och kunde med lite flax dubblat upp målskörden. X känns troligt. Odds 3,20

Spela Allsvenskt på Ladbrokes

Skribent: Johan

Skriven den 13 september, 2009