Helsingborg studsar tillbaka enligt oddsen

:ladbrokes-logo:Sista matcherna innan VM-uppehållet i en uppdelad omgång där fyra lag redan spelat. Helsingborg fick som väntat sin första förlust senast men kommer ändå undan med epitetet vårens lag. Nu har man chans till omedelbar revansch hemma mot Halmstad.

Lördag 22/5

Trelleborg-GAIS 2,45-3,20-2,75

Trelleborg får sannolikt avsluta våren som jumbo. Endast åtta gjorda mål, med erkänt skickliga offensiva spelare som Drugge, Sjöhage och Adelstam är för dåligt. Skador har dock ställt till det oerhört för Skåne-laget. GAIS får vara nöjda med sin vår och hoppas på att Wanderson finns kvar som makrill även när hösten kommer. Ett sargat TFF mot ett bortasvagt GAIS kan sluta hur som helst. Vidöppet.

Åtvidaberg-Mjällby 2,75-3,20-2,45

Nykomlingsmöte mellan två lag som upplevt skilda världar under våren. Mjällby är vårens överraskningslag nummer ett och kan gå till vila som ett av de fyra bästa lagen i Sverige, starkt! Åtvidaberg har sakta men säkert vuxit i den Allsvenska kostym, men har fortfarande en bit kvar. Laget saknar en ledare i försvaret vilket 22 insläppta mål skvallrar om. Mjällby är klassen bättre och motiverade favoriter.

Djurgården-Gefle 2,00-3,30-3,60

Två lag på under halvan som med lite otur riskerar att bli indragna i bottenstriden senare i höst. Gefle tråkade ut IFK Gbg till 0-0 senast i en av de sömnigare matcherna på länge. Defensivt starka och väl organiserade är Gefles största kompetens. Djurgården är lite annorlunda då de vill ha mycket bollinnehav och föra matcherna. Med andra ord en match som kommer passa båda lagen. Djurgården favoriter i kraft av hemmaplansfördelen.

Helsingborg-Halmstad 1,50-3,80-6,50

HIF får tillbaka mittlåset och U21-landslagsmännen Ekstrand/Nilsson efter avstängning, viktigt. Saknar förmodligen å andra sidan Erik Sundin, som har varit väldigt nyttig för Helsingborg. Viktig match för HIF som säkerligen vill behålla sitt försprång samt komma tillbaka in på vinnarspåret direkt. Halmstad ska inte kunna störa serieledarna. Etta!

Häcken-Kalmar FF 2,60-3,20-2,60

Kalmar FF har varvat upp rejält i takt med att planerna blivit bättre. Besegrade Helsingborg med en man mindre mer än en halvlek senast. Sobralense, Mendes och Santos har visat bra form senaste tiden, och mycket talar för att det finns mer att hämta från Kalmar efter uppehållet. Häcken har med det på pappret starka laget floppat rejält och är indraget i bottenstriden. Målrikt och öppet är utgångstipset på förhand.

Måndag 24/5

Malmö FF-Brommapojkarna 1,45-4,00-7,00

En av Allsvenskans hetaste anfallare, Malmös Daniel Larsson, blev uttagen i landslaget för kommande matcher. Behöver göra fler mål, men har ett internationellt steg och han lär inte bli kvar i Allsvenskan länge. En annan spelare som inte blir kvar länge i Allsvenskan är BP:s Guidetti. Har varit en stor injektion för laget men mycket talar för att han gör sin sista match för BP här. Guldfavoriten Malmö är storfavoriter!

Spela Allsvenskt med Ladbrokes!

< ?php $bet_obj_array = array(15694,15689,15688,15693,15690,15695); include("oddsjamforelse/templates/odds_match.php"); ?>

Skribent: Johan

Skriven den 21 maj, 2010