Hemmalagen favoriter i de europeiska cuperna

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Ikväll spelas det tre intressanta matcher i Europaspelet. Kvällen inleds med Europa League, Manchester C mot Porto. Därefter spelas de två sista åttondelsfinalerna där Basel tar emot Bayern München och Marseille gästas av Inter.

Europa League: Manchester City – Porto

Odds på matchen
Matchstart: 18:00
TV: Canal + Sport 1

Manchester City vann det första mötet nere i Portugal förra veckan. Matchen slutade 2-1. Silvestre Varela gav Porto ledningen, ett självmål av Alvaro Perreira tog City tillbaka in i matchen och i slutet avgjorde Sergio Agüero. I returen på City of Manchester Stadium är hemmalaget favoriter. Det mesta talar för att City avancerar. Bästa odds ligger i skrivande stund på 1.62 och finns hos paf.com.

Champions League: Basel – Bayern München

Odds på matchen
Matchstart: 20:45
TV: TV10

Bayern München var nog inte alltför missnöjda över att ställas mot Basel i åttondelen. Det här dubbelmötet vinner förstås tyskarna och även om Basel slog ut självaste Manchester United så är Bayern favoriter ikväll. paf.com betalar 1.60 på tysk seger.

Champions League: Marseille – Inter

Odds på matchen
Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll, Viasat Sport HD

En inte helt enkel match att tippa. Marseille är i klart bättre form men för ett Inter som redan tappat ligan är avancemang i Champions League chansen att rädda säsongen. Spelbolagen tror på Marseille och paf.com betalar 2 ggr pengarna på fransk seger ikväll.

Skribent: Johan

Skriven den 22 februari, 2012