Heta Londonderbyn på programmet

I eftermiddag spelas det sex matcher i Premier League och fokus ligger på de två heta Londonderbyna mellan Chelsea och Fulham, samt Tottenham Hotspur och West Ham. Hemmalagen är stora favoriter enligt oddsen.

Chelsea har gått som tåget under hösten men den senaste tiden har maskineriet hackat, vilket resulterat i att framförallt Manchester United och Arsenal knappat in på Carlo Ancelottis lag.

I eftermiddag möter Chelsea Roy Hodgsons Fulham som ligger nia i ligan och som imponerat med en tät defensiv under säsongen.

I matchen på Stamford Bridge slår Fulham dock ur underläge. Bästa hemmaoddset – 1,40 – hittar du hos spelbolagen :betway:, :unibet:, :expekt:, :eurobet: och :888sport:.

På White Hart Lane spelas ännu ett Londonderby när Tottenham Hotspur tar emot West Ham. Spurs tillhör det gäng som utmanar de fyra stora medan West Ham slåss för överlevnad i botten av Premier League tabellen.

Spelbolagen tror på Spurs till oddset 1,45 – :betway:, :expekt:, :eurobet:. Värt att notera är att West Ham är lite av favoritmotståndare för Tottenham. Spurs har vunnit 6 av de 7 senaste mötena i ligan. Den sjunde matchen slutade oavgjort.

Dagens Premier League matcher

Tottenham – West Ham
Stoke – Birmingham
Blackburn – Sunderland
Everton – Burnley
Chelsea – Fulham
Wolverhampton – Man City

Kolla även in oddsen på The Championship

Skribent: Johan

Skriven den 28 december, 2009