Heta matcher i helgen!

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Vem vinner Allsvenskan 2022 med oddsen

Vi kollar in helgens hetaste matcher, med bland annat tre heta derbyn och Handbolls-VM där Sverige väntas fortsätta på vinnarspåret.

Helgen smygstartar med ett hett toppmöte under fredagskvällen i italienska Serie A där tabellettan Napoli tar emot tvåan Juventus. Vinner Napoli så kommer de ha hela 10 poäng ned till den gamla damen. En match att verkligen se fram emot, avspark är vid 20:45.

Lördagen inleds med ett Manchester-derby

Under lördagen har vi sedan mycket att se fram emot. Först och främst stormötet i Premier League mellan de två lokala rivalerna Manchester United och Manchester City. Ett derby som kanske är heta än på många år med tanke på tabellställningen. Avspark i mötet är redan vid 13:30.

I Premier League finns det fler matcher att se fram emot under lördagen. Som bottenmötet mellan krisande Everton och Southampton som slog City i veckan, med avspark 16:00. Samtidigt som succélaget Brighton tar emot Liverpool som verkligen är i behov av poäng om en topp 4-placering ska vara realistiskt.

För den som är intresserad av handboll så kommer de svenska herrarnas att möta Kap Verde i VM under lördagen vid 20:30. Och efter segern mot Brasilien så är Sverige stor favorit mot Kap Verde.

Två stora derbyn på schemat under söndagen

Under söndagen så kommer först och främst krislaget Chelsea att ställas mot Crystal Palace med avspark 15:00. I Chelsea är tränaren Graham Potter är rejält pressad efter en minst sagt bister inledning på sin sejour i klubben och senast blev det tom förlust mot Fulham. Nyförvärvet Joao Felix blev dessutom utvisad mot Fulham och tillsammans med alla skador så är Chelsea, och Potter, illa ute. En match som man som neutral åskådare kan se fram emot.

Det först asuperderbyt under söndagen är North London-derbyt i Premier League mellan Tottenham och tabellettan Arsenal, vid 17:30. En match som betyder väldigt mycket för båda lagen. Tottenham som har varit lite upp och ned denna säsong och behöver varje poäng i jakten på en CL-plats. Mot ett Arsenal som knappt vet hur det är att förlora, eller ens tappa poäng. Och då kan Tottenham komma in och störa den positiva trenden och rytmen i laget. Tottenham har hemmaplan i derbyt men trots det är Arsenal knapp favorit.

Söndagens rundas sedan av med årets först El Clasico när Real Madrid möter Barcelona i finalen av den spanska supercupen. Ett derby som känns otroligt ovisst vilket även oddsen talar för. Matchen kan du se livestream hos bland annat bet365. Endast ett konto med insatta medel hos bet365 krävs för att se matchen kostnadsfritt.

Till bet365

Fler matcher och odds hittar du här >

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 januari, 2023