Historiskt beslut: Stryktipset ställs in

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Stryktipset – tips, analyser & spelförslag

Svenska Spel sport & casino ställer in lördagens Stryktipset. Det är första gången i historien som spelbolaget ställer in en omgång.

Sedan starten på 50-talaltet så har Svenska Spel aldrig ställt in en Stryktipset-omgång. Men så är fallet denna vecka på grund av ligornas beslut att skjuta upp kommande matcher, som vi tidigare rapporterat om. Anledningen är att det helt enkelt inte finns tillräckligt många spelobjekt. Detta berör även Måltipset och Sportkryss som också ställs in. Just nu finns det ingen information om hur det blir de kommande veckorna.

När det gäller de andra spelen hos Svenska Spel: Europatipset, Topptipset, Powerplay, Challenge, Bomben och Matchen så kommer det att vara ett begränsat utbud framöver. Och Svensk Spel varnar för att det finns stor risk att spel kan behöva att lottas på de kuponger som finns.

I Svenska Spels sportsbook, Oddset, så kommer spel att läggas upp mycket senare än vanligt, oftast samma matchdag enligt spelbolaget.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 mars, 2020