Hur bra är Tyskland?

:bwin-logo:Australien var ingen värdemätare men idag kommer Tyskland att få bekänna färg då ett Serbien i stort poängbehov står för motståndet. Lite senare spelar dessutom England mot Algeriet. Nu lossnar det väl ändå för Capellos mannar?

Spelbolaget bwin och dess oddssättare ger sin syn på dagens tre matcher.

Tyskland-Serbien 1,50-4,00-6,00?
?Utav alla favoriter till att ta hem VM-guldet vart det ett lag som stog ut i öppningsmatchen; Tyskland. De tyska fansen fick se en klassisk uppvisning av tysk kämpaglöd och beslutsamhet, toppat med ett dynamiskt spel och en utmärkt konvertering av målchanser.

För Serbien är det allt eller inget efter deras katastrofala förlust mot Ghana. Lahm & co kan vänta sig en massiv offensiv attack från Serbien som säkerligen kommer visa sig mer svårslagna än dän det betydligt svagare Australien. Men segern borde fortfarande gå till DFB-stjärnorna om de klarat att bibehålla sin fina form?.

Slovenien-USA 3,60-3,20-2,05
?Vem hade trott det? Laget från landet där fotboll kallas Soccer och baseball är nationalsport lyckades ta en poäng mot England – ?The home of football?. Usa och Slovenien har rätt mycket gemensamt. Bägge lagen lyckades bara få till ett mål i premiären, tack vara katastrofala misstag av motståndarlagen.

Men i kontrast till Slovenien som bara vara en besvikelse i sin match mot Algeriet lyckades USA hålla deras spel levande med ett bra flyt mot potentiella favoriten England. Därför är USA favoriter att vinna den här matchen.

England-Algeriet 1,22-5,50-12,50
?Englands målvakt Green har haft mycket att svara för efter hans misstag mot USA som ledde till det oavgjorda resultatet. Lyckligtvis kommer en lättnad i form av Algeriet, som inte borde vara något problem för ?de tre lejonen?.

Oro för skador kommer inte att göra någon skillnad för Capellos taktik den här kvällen – tre poäng är ett måste och inget annat än en uppvisning i stjärnklass kommer att tolereras. Slutmatchen mot Slovenien får inte bli en ?allt eller inget?-match för England?.

Spela på VM med bwin!

< ?php $bet_obj_array = array(13039,13040,13041); include("oddsjamforelse/templates/odds_match.php"); ?>

Skribent: Johan

Skriven den 18 juni, 2010