Idag avgörs Premier League

Chelsea leder tabellen inför den sista omgången med en enda poäng. Vid vinst mot Wigan tar London-laget hem den efterlängtade titeln. Manchester United måste vinna för att hålla hoppet vid liv men samtidigt måste Chelsea tappa poäng.

Det är inga direkt enkla förutsättningar för Manchester United att ta hem ligan. Men där heter det väl som det brukar: De får skylla sig själva. Vid vinst för Chelsea slutar laget på 86 poäng och kan därmed inte bli omsprungna av Alex Fergusons mannar.

Manchester United möter Stoke hemma och bör inte vara några som helst problem att slå. Problemet är att det inte räcker. Att Wigan skall ta poäng mot Chelsea är ett måste och tyvärr ser det ganska mörkt ut om man följer oddsen. Lagen möts dessutom på Stamford Bridge och det lär vara ett hyfsat tryck i ryggen för de blåa.

Om du fortfarande inte gett upp hoppet för Man U så är det läge att både spela på Wigan och sätta ett sista hopp till vinnaroddsen av Premier League 09/10.

Aktuella odds – Vinnare Premier League

Chelsea – 1,07
Manchester United – 8,00

Bäste målskytt i Premier League

Didier Drogba – 1,83
Wayne Rooney – 2,00
Darren Bent – 21,00
Carlos Tevez – 51,00

Matchoddsen för de båda avgörande matcherna hittar du nedan.

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 9 maj, 2010