Idag börjar Brittish Open

Idag börjar 2008 års upplaga av den prestigefyllda tävlingen på herrarnas golftour, Brittish Open. I år spelas tävlingen på Royal Birkdale under tre dagar där golfeliten skall göra upp om den åtråvärda titeln.

Royal Birkdale har varit värd för Brittish Open åtta gånger tidigare och då senaste 1998. Banan är 7 173 yards och har ett par på 70. Den ligger norr om Liverpool och är känd för sin livfulla och ringlande miljö.

En uppsjö av golfare skall alltså göra upp under fyra dagar på den brittiska landsbygden för att, förhoppningsvis, slutligen stå som segrare. Spelbolagen har givetvis möjligheter att spela på olika ändamål och här nedan presenteras oddsen för vem som skall stå som slutgiltig vinnare av tävlingen.

Vinnarodds från :888sport: till Brittish Open 2008:

Erine Els, 15,00
Sergio Garcia, 10,00
Phil Mickelson, 17,00
Lee Westwood, 15,00
Jim Furyk, 21,00

Ta gärna en titt på vår avdelning för golf.

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 17 juli, 2008