Idol: Favoriterna i semifinalen

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsafe
  • Spelbolaget med edge.
  • Snabba uttag.
  • Över 12 års erfarenhet.

I kväll ska semifinalen i Idol 2013 avgöras och kollar man på oddsen så är det Erik Rapp och Kevin Walker som är favoriter att göra upp i nästa veckas final.

Vinnaroddsen är visserligen relativt jämna inför fredagens semifinal i Idol 2013. Men går man strikt efter vad oddssättarna hos Betsafe tror så är det Erik Rapp och Kevin Walker som har störst chans att vinna tävlingen och borde därmed ses som favoriter att gå vidare från kvällens semifinal. Ett spel på Erik Rapp som vinnare av Idol 2013 ger i dagsläget 2,25 gånger pengarna och ett spel på Kevin Walker 2,75 gånger pengarna. Oddsen är som sagt jämna hos Betsafe och ett spel på Elin Bergman, som spelbolagen tror minst på, som vinnare av årets Idol ger 3,10 gånger pengarna.

I kväll ska Idolerna återigen framföra den låt de framförde på sin allra första audition till Idol samt framföra en låt som har legat etta på topplistorna.

Startordningen och låtarna som idolerna kommer att framföra i kväll

Första omgången – Auditionlåten

1. Kevin Walker, Soldier (Gavin DeGraw)
2. Erik Rapp, Too close (Alex Clare)
3. Elin Bergman, Spoiled (Joss Stone)

Andra omgången – Hitlåten

4. Kevin Walker, Home (Daughtry)
5. Erik Rapp, When I was your man (Bruno Mars)
6. Elin Bergman, What you waiting for? (Gwen Stefani)

Oddsen inför semifinalen

Erik Rapp – 2,25
Kevin Walker – 2,75
Elin Bergman – 3,10

Oddsen är hämtade från Betsafe

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 november, 2013