Ikväll drar Halmstad och Elfsborg jämt

Ikväll skall Allsvenskans 14:e omgång avslutas och det är Elfsborg som tar sig an Halmstads stolthet på Örjans Vall. Odds Online har valt att ta med matchen i veckans trippel och vi är övertygade om att lagen ikväll kommer att dra jämt trots Elfsborgs höga placering i tabellen.

Elfsborg ligger på en andraplats i årets Allsvenskan med en match mindre spelad. Det är dock sju poäng upp till ledande Kalmar och en vinst är viktig för boråsarna. Inte minst för att upprätthålla hedern från nederlaget mot Gefle hemma i den 13:e omgången där laget släppte in sitt första mål på hemmaplan för den här säsongen. Halmstad har ett par bra oavgjorda resultat mot årets favorittippade lag med 1 – 1 senast mot Kalmar. En match som dessutom Halmstad borde vunnit då kvitteringen kom i 92:a minuten.

Tack vare Elfsborgs hunger efter revansch och Halmstads fina resultat mot topplagen tror vi på Odds Online på ett kryss i matchen till oddset 3,30 på :Betsson:. Önskas nåt annat resultat än våran rekommendation finns de bästa oddsen för en vinst till Halmstad hos :888sport: på 2,88 och för Elfsborg hos :Sportingbet: på 2,50.