Inför CL-returen mellan Celtic – Helsingborg

Det kommer bli mycket svårt för de Allsvenska mästarna Helsingborg att vänta ett 0-2 underläge mot Celtic i play-off-returen till Champions League i kväll. Celtic är starka hemma och oddsen från spelbolagen ger inte HIF-fansen mycket att hoppas på.

Matchstart: 20:45
TV: TV6

I det första mötet hemma på Olympia var Helsingborg i mångt och mycket det spelförande laget. De hade flera målchanser, för att ta tag i taktpinnen i denna play-off-möte till Champions League. Men istället var det Celtic som gjorde både ett och två noll när Helsingborgsförsvaret gick bort sig.

Celtic är ofta mycket starka på hemmaarenan Celtic Park i Glasgow. Trots det är det positivt tongångar i Helsingborg som tror på en seger i kvällens match trots allt. Med 0-2 underläge så måste Helsingborg minst göra två mål, för att sedan avgöra mötet i förlängning.

Oddsen talar som sagt inte till Helsingborgs fördel. Celtic är stor favorit hemma hos bland annat Paf som ger låga 1,50 gånger pengarna för en hemmaseger och 6,50 om Helsingborg, mot all förmodan, skulle ta hem kvällens match.

Fler odds från spelbolagen hittar du nedan. Alla oddsen och matcherna för dagens möten i Champions League hittar du här.