Inför Helsingborg – Celtic

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Kvällens play-off-möte i Champions League mellan Allsvenska Helsingborg och skotska Celtic väntas bli en riktig rysare om man kollar på oddsen från spelbolagen. Ett viktigt möte för två lag som verkligen vill ta hand om platsen i gruppspelet.

Matchstart: 20:45
TV: TV6

Det var tolv år sist som Helsingborg tog sig vidare till Champions League-gruppspelet, säsongen 2000/01, efter att ha slagit ut Inter. Även om Celtic är på pappret ett lättare lag än Inter var då, kommer det att bli ett tufft möte för Helsingborg i kväll trots hemmaplan.

Celtic skadedrabbat

Det som talar till Helsingborgs fördel är att Celtic har en skadredrabbad trupp och bland annat så kommer inte den förra Allsvenska-stjärnan Mohammed Bangura till start. Men förutm Bangura är det flera spelare i Celtic som saknas itruppen på grund av skador som bland annat Rabiu Ibrahim, Filip Twardzik, Dylan McGeouch,  Anthony Stokes och Daryl Murphy. Och Celtic har in imponerat den seanste tiden och har haft problem med bland annat anfallsspelet.

Spelbolagen oense om vilket lag som är favorit

Helsingborg är ett lag i form, det gör att spelbolagen är oense om vilket lag som egentligen är favorit i detta möte eller inte. Bland annat så håller Unibet hemmalaget Helsingborg som favorit till oddset 2,60 gånger pengarna medan RedBet håller Celtic som favorit till 2.66 gånger pengarna.

En spännande match kommer det hur som helst att bli. Matchstart är klockan 20:45 och sänds i TV6.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 augusti, 2012