Inför kvartsfinalerna i Champions League

  • 500 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Kvartsfinaler i Champions League 2024, spelschema, matcher, odds

Det kommer bli en riktigt spännande omgång redan i kvartsfinalerna i Champions League. Efter lottningen kunde vi nämligen konstatera att det redan här väntar ett stormöte mellan två av favoriterna i årets Champions League. Manchester City mot regerande mästarna Real Madrid. Och dessutom Arsenal mot Bayern.

Du som vill betta på vem som vinner Champions League eller går vidare från kvartsfinal hittar alltid speltips här på Oddsonline.se. Men i den här artikeln kommer du först och främst få ta del av spelschema och annan viktig fakta inför kvartsfinalerna.

Favoriter möts redan i kvartsfinal

Det blir minst sagt nervkittlande att följa kvartsfinalspelet i Champions League där vi bland annat får se Manchester City mot Real Madrid i två möten. Av de åtta lagen ska fyra gå vidare till semifinal med hoppet om att ta sig till slutdestinationen, den åtråvärda CL-finalen.

Just nu är Manchester City stor favorit att vinna hela turneringen. Hos spelbolaget Unibet spelar du exempelvis på City till oddset 2.85 och närmsta favorit är Arsenal till 6.00. Men Real Madrid är och nosar på favoritskapet och har oddset 7.00.

Det första mötet i kvartsfinalerna äger rum den 9 april. Returmötet spelas veckan därpå, den 16 och 17 april.

Spelschema kvartsfinaler Champions League

Kvartsfinaler – odds och favoriter

Årets semifinaler i Champions League blir kluriga att spekulera kring eftersom vi redan nu får se flera favoriter i duell. Om du vill spela på kvartsfinalerna kommer här en summering av aktuella favoriter och odds hos Unibet:

  • PSG vs Barcelona (1.99 – 3.45)
  • Real Madrid vs Manchester City (2.90 – 2.30)
  • Arsenal vs Bayern Munchen (1.97 – 3.55)
  • Atlético Madrid vs Borussia Dortmund (1.76 – 4.55)

Till Unibet

Vilka går vidare till semifinal?

Semifinalerna i Champions League 2024 spelas den 30 april – 1 maj samt 7 – 8 maj. Det lag som vinner av Atlético Madrid – Borussia Dortmund möter vinnaren i matchen mellan PSG – Barcelona. Och Arsenal eller Bayern får spela semifinal mot antingen Real Madrid eller City.

När vi endast har två lag kvar i turneringen är det dags för den åtråvärda finalen som spelas på Wembley i London den 1 juni.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 mars, 2024