Inför Manchester City – Real Madrid

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Under onsdagen är det flera intressanta möten i Champions League, men dagens mest intressanta möten är utan tvekan mötet mellan giganterna Real Madrid och Manchester City. City måste vinna för att ha chans på avancemang och trots hemmaplan talar oddsen emot dem.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Sport
Livestream: Viaplay

Manchester City har varit en av de stora besvikelserna i Champions League-gruppspelet så här långt. Att det var en tuff grupp som de hamnade i, med Ajax, Real Madrid och Borussia Dortmund, var ingen tvekan men att bara ta två poäng med det spelarmaterial de har är egentligen inte acceptabelt.

Med bara två omgångar kvar måste City nu vinna mot både Borussia Dortmund och Real Madrid. Om inte det skulle vara svårt nog så måste de även får hjälp av Ajax, som i sin tur inte får ta mer än tre poäng för att inte vara i vägen för City.

Som ni förstår är förutsättningarna för ett avancemang allt annat än fördelaktigt för Manchester City. Dock är en vinst i kväll mot Real Madrid en bra start på vägen dit. Det ska även nämnas att Real är långt ifrån klara för slutspel och behöver också ta poäng, så de kommer inte att gå på halvfart.

Trots hemmaplan i kvällens möte är Manchester City nederlagtippade av spelbolagen. Ett spel med City som vinnare ger 2,95 gånger pengar hos Betway och 2,20 gånger pengarna om Real skulle vinna.

Bli medlem hos Betway och få ett gratisspel värt 500 kr

Oddsen inför Manchester City – Real Madrid

2.95 – 3.60 – 2.20

Oddsen hittar du hos Betway

Oddsen från de andra spelbolagen ser du nedan

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 november, 2012