bet365

Inför McGregor vs Chandler på UFC 303 – odds, speltips & svensk tid

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
McGregor vs Chandler i UFC 303 - odds, speltips, datum & svensk tid

I april blev det officiellt; ett av de största namnen inom MMA, Conor McGregor, gör comeback i UFC 303. Hans motståndare är amerikanen Michael Chandler och fighten är galans stora matchkort.

McGregor har tidigare gått matcher i lättvikt och fjädervikt, men i UFC 303 är det weltervikt som gäller. Det här fighten mellan McGregor och Chandler kommer utan tvekan att bli en häftig upplevelse för alla MMA-fans. För dig som vill följa fighten från Sverige är tipset att spana in Viaplay som sänder UFC.

Datum & svensk tid för matchen

Matchen har blivit inställd flera gånger, men nu tyder det mesta på att fighten blir av på allvar. Den 29 juni är det fastställda datumet för årets MMA-match mellan McGregor och Chandler och plats för denna efterlängtade fight är T-mobile Arena i Las Vegas. Tänk dock på att ställa klockan eftersom den kommer att äga rum i gryningstimmarna, efter 04:00, svensk tid.

Inför fighten McGregor vs Chandler

Den kaxiga irländaren har ett relativt fint matchfacit med sig i bagaget inför mötet med Michael Chandler i sommar. McGregor har totalt vunnit 22 fighter och förlorat 6 matcher under sin karriär som professionell MMA-fighter. Men när han går in i MMA-oktagonen är det utan att ha gått en match sedan sommaren 2021 och senast The Notorious vann var i början av 2020. Den gången var det Donald “Cowboy” Cerrone som gav vika för McGregor vid UFC 246.

Ser vi till motståndaren, Michael Chandler, har denne ett facit på 23 segrar och 8 förluster. Chandler ingick först i Bellator-organisationen för att sedan skriva kontrakt med UFC. Som UFC-fighter har amerikanen hittills bara hunnit vinna två matcher och av hans senaste fyra matcher har tre resulterat i förlust.

Speltips & odds på McGregor vs Chandler

I skrivande stund verkar det som att vi har ett jämnt möte att se fram emot på T-mobile Arena i slutet av juni. Spelbolag som bet365 erbjuder nämligen samma vinnarodds för McGregor och Chandler. Oavsett vem av dessa UFC-fighters du bettar på så betalar bet365 1.90 x pengarna.

Mitt speltips på matchen är att lägga mina pengar på McGregor. Jag trir att McGregor är riktig taggad på denna match samt att Chandler har en tendens att inte vara taktisk slipad pga sin aggressiva stil.

Just nu finns det endast odds på matchvinnare i UFC 303, men tipset är att hålla ett vaksamt öga på bet365-sajten. Oddsmarknaden kommer med stor sannolikhet kompletteras med andra intressanta spel ju mer vi närmar oss matchdatum.

Conor McGregor – Michael Chandler på TV & stream

Ett tips för alla MMA-fantaster i Sverige är att köpa Viaplay-abonnemanget Viaplay Total. Med det paketet får du tillgång till UFC-streaming och självklart live stream av UFC 303. Viaplay sänder även presskonferensen inför stormatchen mellan McGregor vs Chandler. Utöver detta alternativ går det även att streama McGregor – Chandler via utländska plattformar och streamingtjänster.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 31 maj, 2024