Inför Oddset Hockey Games 2013

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

I dag drar Oddset Hockey Games 2013 igång med mötet mellan Ryssland och Finland i Sankt Petersburg. Tittar man på oddsen är Ryssland favorit trots att Sverige har vunnit de två senaste turneringarna.

På hemmaplan har nu Sverige chansen att plocka nödvändiga poäng i Euro Hockey Tour. För närvarande ligger man sist med endast två vinster på sex spelade matcher. Leder gör Ryssland med 13 poäng och väntas dryga ut sin ledning.

Ryssland har dock inte längre tillgång till de spelare man hade när laget dominerade på hemmaplan i Moskva i Channel One Cup senast, under den rådande NHL-lockouten. Vilket gör att läget ser annorlunda ut för det ryska laget inför Oddset Hockey Games. Men trots det håller Paf ryssarna som favorit att vinna turneringen till 2,35 gånger pengarna.

Sverige har vunnit de senaste två turneringarna av Oddset Hockey Games och brukar göra bra i från sig i denna turnering. Trots det ger ett spel på Sverige som vinnare av årets turnering höga 3,25 gånger pengarna hos Paf.

Ryssland inleder som sagt turneringen genom att möta Finland under onsdagen. Nedsläpp är klockan 16:30 och kollar man på oddsen från Paf är Ryssland stor favorit att vinna till 1,50 gånger pengarna.

Sverige kommer att spela sitt första möte i Oddset Hockey Games under torsdagen, med start klockan 19:00, och för motståndet står Tjeckien. Ett spel på Sverige som vinnare av den inledande matchen mot Tjeckien ger 2,05 gånger pengarna hos Paf.

Oddsen inför Oddset Hockey Games 2013

Matchstart 1 X 2
6/2 16:30 Ryssland-Finland 1,50 4,75 5,00
7/2 19:00 Tjeckien-Sverige 2,80 4,25 2,05

Vinnare av turneringen

Ryssland 2,35
Sverige 3,25
Tjeckien 4,25
Finland 4,75

Spela hos Paf

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 februari, 2013