Champions League: Real Madrid – Tottenham Hotspur

På Santiago Bernabéu ses Real Madrid som den stora favoriten mot Tottenham Hotspur. Men i veckan blev Reals tränare José Mourinho av med sin hemmasvit, där han inte hade förlorat en hemmamach på nio år. Men Real är starka på hemmaplan och Tottenham, som aldrig tagit sig till en kvartsfinal i Champions League tidigare, kommer att få kämpa och har oddsen emot sig. Det bästa oddsen för en vinst till Engelskmännen hittar du hos :Unibet:.

Ja i kraft av hemmaplan ser Real Madrid ut som de stora favoriterna till oddsen 1.44 hos :Ladbrokes:. Men man får inte heller glömma att Tottenham slog ut Zlatans AC Milan och kan verkligen överaska. Tottenham har nu nästan en ordinarie trupp och troligen kommer även den stora stjärnan, Gareth Bale, även att spela. Real Madrid har lite skador och saknar spelare som Kaka och Benzema. Men Real kommer nu att få tillbaka sin viktiga anfallare Gonzalo Higuaín men även Pedro León, som båda varit skadade en tid. Många har ställt sig frågande till om Christiano Ronaldo är skadad eller inte, men det är troligt att han kommer att spela mot Tottenham, hur som helt.

Fakta för Real Madrid mot Tottenham Hotspur

Skador för Real Madrid

Benzema, Marcelo (frågetecken), Gago, Kaka

Skador för Tottenham Hotspur

Alan Hutton, Younes Kaboul, Ledley King (frågetecken), Tom Huddlestone (frågetecken)

Gula kort för Real Madrid

Ricardo Carvalho, Pepe,

Gula kort för Tottenham Hotspur

Inga gula kort

De bästa oddsen för real Madrid – Tottenham Hotspur

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 april, 2011