Inför Sverige – Ryssland i Karjala Cup

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Om cirka en timme kommer Sverige att spela sin andra match i Karjala Cup. För motståndet står favoriten Ryssland och spelare Tre Kronor som de gjorde mot Tjeckien är ytterligare en förlust att vänta.

Matchstart: 14:00
TV: Tv10

Ryssland har ett riktigt bra lag med bland annat av nio spelare som VM-guld senast, med bland annat talangerna Jevgenij Kuznetsov och Vladimir Tarasenko. Dock får de klara sig utan stjärnor som Alexander Radulov, Alexander Ovetjkin samt Jevgenij Malkin. För Sveriges del är Gabriel Landeskog, som inte kunde delta mot Tjeckien senast, tillbaka mot Ryssland. Dock skadade sig Jesper Fasth mot tjeckerna och kommer missa resten av Karjala Cup 2012.

Efter förlusten i den inledande matchen är detta en måstematch om Sverige ska ha någon chans att vinna turneringen.

Även om Ryssland är klar favorit, om man kollar på oddsen från spelbolage, så är de ingen storfavorit i denna match. Ett spel på Ryssland som vinnare ger 1,95 gånger pengarna hos Paf och spelbolaget ger oddset 2,95 gånger pengarna om Tre Kronor skulle vinna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 november, 2012