Inför Tyskland – Portugal i Fotbolls-EM

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Den andra matchen för dagen och i grupp b är Tyskland mot Portugal. Ett riktigt spännande möte och viktiga poäng för båda lagen i denna, på förhand, jämna grupp.

Matchstart: 18:00
TV: Svt1

Portugal har haft svårt de senaste mästerskapen sedan de förlorade EM-finalen 2004. Cristiano Ronaldo är den stora stjärnan men frågan är om han kan leda laget vidare från ”dödens grupp” och passera både Holland och Tyskland. Den första indikationen får vi i dagens möte mot Tyskland som kommer att bli en riktig tuff match för Portugal. Ett frågetecken finns också i Portugals trupp angående skadan på Nani.

Tyskland har ett riktigt starkt lag med spetskompetens på alla positioner. Och Per Mertesacker   ådrog sig en skada under torsdagens träning, men det var inte värre än att han kommer att finnas med på planen idag.  Viktigt för Tysklands försvar.

Odds för Tyskland – Portugal

Tyskland är en av de stora favoriterna att vinna Fotbolls-EM och är även favoriter mot Portugal i kväll. Paf ger dock relativt höga 2,10 gånger pengarna om Tyskland skulle vinna i kväll och 3,75 om Portugal skulle ta hem segern.

Eventuella startelvor

Tyskland 4-2-3-1
Manuel Neuer
Jerome Boateng – Holger Badstuber – Per Mertesacker – Philipp Lahm
Bastian Schweinsteiger – Sami Khedira
Thomas Müller – Mesut Özil – Lukas Podolski
Miroslav Klose.

Portugal 4-3-3
Rui Patricio
Joao Pereira – Bruno Alves – Pepe – Fabio Coentrao
Joao Moutinho – Raul Meireles – Miguel Veloso
Nani – Helder Postiga – Cristiano Ronaldo

< ?php $bet_obj_array = array(47194); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 juni, 2012